Menu
Gildia Pióra na Patronite

JESTEŚ

Jesteś Moim Zaworem Bezpieczeństwa
Moim Zawrotem Głowy
Ogromną Potrzebą Szaleństwa.
Jesteś Moją Przystanią
Mego Pożądania Otchłanią.
Moją Złością, Zazdrością I Bólem
Jesteś Mego Serca Królem.
Jesteś Moim Ratunkiem
Słodkiej Czułości Pakunkiem
Dobrej Energii Ładunkiem.
Jesteś Kochanym Wariatem
Całym Moim Światem
Moim Cudownym Kochaniem
Które Zjem Na Śniadanie.
Jesteś Gwiazdką Z Nieba Spadającą
Ciągłego Zainteresowania Wymagającą
Mojego Ciepła Potrzebującą.
Jesteś Moim Narodzeniem
Mego Serca Przebudzeniem
Jesteś Moim Czarodziejem.
Jesteś Słońca Najjaśniejszym Promieniem
Nieukojonym Pragnieniem
Moim Największym Zmartwieniem.
Jesteś Moim Draniem
I niech tak zostanie...
Bo Uwielbiam Cię Kochanie!

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!