Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś mimo nieobecności
Ciągle, nieprzerwanie
W rzeczywistości
Wszędzie jesteś
Miałam sen
Uśmiechałam się
Do innego
Obudziła mnie łza tęsknoty
Za Tobą.

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!