Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś...

Jesteś już z Nami
cudownie piękna
gdzie nieświadomie
swoim uśmiechem

Wywracasz życie
o 180 stopni
które stało się teraz
pełniejsze i wyjątkowe

Dzięki Tobie Łucja
nie pragnę nic więcej
poza szczęściem
pod nazwą rodzina....

02.10.2021
Narodziny Gwiazdy 👣.

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących