Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepłe barwy

Jesteś jak zachodzące słońce za pagórkiem
Gdzieś pomiędzy drzewami

Ciepłymi barwami kolorujesz moje zszarzałe serce
Promieniem uśmiechu rozświetlasz moje zafrasowane codziennością oblicze
Przyjemnym powiewem muskasz ledwo co zielone źdźbła trawy na łące

Ile dałbym żeby Cię dogonić i chwycić za wyciągniętą do mnie
Łagodną małą dłoń
Jeśli nie za zawsze
To chociaż na chwilę

Zanim uciekniesz
I ponownie zajdziesz za horyzont
Moich marzeń

35 647 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących