Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łowca...

Jesteś jak łowca
który łapie w sidła
wszystkie wyszeptane
nieśmiało marzenia

Nadajesz im daty
jedne są bliskie
a inne wymagają
trochę cierpliwości

Nie muszę już czekać
gdy moje jedyne marzenie
tulę co noc w ramionach
by czuł że więcej nie chcę...

Marzyć... ;)

28.01.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Kenzo

    25 August 2020, 19:05

    Ten ostatni wers jednym słowem postawił wielką kropkę na i :)

    Aniu. Miło Cię czytać :)

  • Malusia_035

    30 January 2020, 15:10

    Świetny ,porywam :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)