Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * * * * * *

Jesteś dla mnie prawdziwą poezją
Tańczysz w mej głowie, wirujesz
Próbuję cię schwytać
Ale uciekasz

Twój głos drży w mych uszach
Raz się śmiejesz, raz złościsz
Twój wzrok mnie przeszywa
Świdruje dziury w mym ciele
Twój dotyk sięga mej duszy
Każdy mój nerw go czuje

Czytam twe myśli
giętkie i zawiłe
Wiem wiele
Więcej niż inni

Interpretuję cię jako wiersz
Co noc inaczej

2287 wyświetleń
37 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!