Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jesteś...Byłeś...? "

Jesteś...
Byłeś moją wiosną radosną
Lata ciepłego powiewem
Jesiennym czasem
Zabierałeś mi cząstkę duszy
Nie chciałeś nic więcej
Uczciwość Twoja pod paznokciem
Była - szybko się wymydliła
Upłynniła się?
Dlaczego tak jest?
Ja mam serce dla Ciebie
Uczciwość w duszy, lojalność...
To nic?
To wszystko marność nad marnościami?
Nie wiem...tak myślę czasami.

....
Jesień

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • Łobuziara

    22 November 2020, 11:39

    Smutne a zarazem piękne. ..tez czasem mam takie myśli.
    'Jest czy był '

  • 19 November 2020, 13:39

    Takie życie, wszyscy mamy wady.
    Niektórzy są... w jakimś określonym przedziale czasu, a inni tylko bywają. Ja yestem cały czas, od początku. :D
    Pozdrawiam.:))