Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś
a tak czasem myślę
że jestem biedniejsza
niż te suche liście

Jesienne
chmury nad nami
i deszcz a czas
przepływa między palcami

Naszymi
słowami karmię się
czasem dobrze że
jesteś

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • Pechowa_

    1 January 2013, 10:21

    Śliczny wiersz...
    `Naszymi
    słowami karmię się
    czasem dobrze że
    jesteś ` ...