Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem...

jestem snem duchem ducha
cieniem
przychodzę znikąd i
donikąd podążam
drogą mą są ludzie
potrzebujący mnie...

1887 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!