Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyklejam je do ust

jestem cała
od a wyciętego z poszarpanej gazety
jak w liście z groźbą dla niepoznaki

w jedyne imię które można zapomnieć
wytaczam się z mgły

taka sobie sylwetka
skulona od ciężaru w kieszeniach
- półksiężyce
nie zwiastują nieprzespanych nocy

147 032 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 23 November 2012, 20:31

    Pozdrawiam! :)

  • 23 November 2012, 20:26

    Miał być o czymś innym - w rezultacie - wyszło jak zawsze...