Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Niby nic, a jednak..."

Jestem zdolna niesłychanie
Sama zrobiłam dzisiaj śniadanie
Pismo urzędowe załatwione
Bez innych pomocy
Marzenie w połowie spełnione
Umyłam się i ubrałam, a nawet uczesałam...jak tylko wstałam
Taki pomysł na dzisiaj miałam.
Tak to już jest u ' bogaczy '
Nawet jak jest w rozpaczy
Służba zwolniona
Ciężka jego praca musi być zrobiona

30.11.2020
23:55

282 100 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!