Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Słów przestrzeń "

Jestem wolnością pisaną
Zegarem chodzącym cicho
Wskazówką na drodze
Wiarą...Nadzieją...Sobą
Niepojętą Miłością tworzenia
Darem modlitwy cichej
Słońcem...Księżycem...Gwiazdą
Na Twoje podobieństwo
Stworzona z Miłości
Umieram i rodzę się
Pełna radości...
Póki pamiętasz mnie
Jestem w Tobie dla Ciebie
Widzialna...słyszalna...skromna
Przyjaciółka: Słów - przestrzeń
Niewypowiedzianych życzeń
Dowolnych interpretacji
Pustka pełna spełnienia
Raz jestem - raz mnie nie ma

16.09.2021
15:15

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących