Menu
Gildia Pióra na Patronite

FATUM

Jestem
Wczoraj też byłam
Czy będę jutro?
Czy chcę...
Cisza

Za oknem toczy się zmierzch życia
Barwą zachwyca
Snem podświadomości
Nie dotykaj!

Przebudzenie
Dlaczego?
Łyk pragnień
Zabitych w wysokich dźwiękach jestestwa

Szukasz
Jak sen zatrzymać
Czujesz?
Jak żyć?

A serce za wczoraj pragnieniem do drzwi niebytu...puka

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • 6 November 2021, 21:49

    Przemawia do mnie ten utwór.

    od igosia
  • 6 November 2021, 21:10

    Też yestem. :))

    • Pytia

      6 November 2021, 21:32

      w sumie...tylko tu po latach weszłam, nie zamierzam politycznej martyrologii uskuteczniać