Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Jestem tym rycerzem, który musi odejść
Który już nie ma o kogo walczyć, o nikogo o kogo by było warto

Zakręciło się koło
Przelał młyn
Czuję zatrute we krwi myśli zlane z rzeczywistości dobijającą grawitacją zdarzeń
Monotonia wygrywa, choć próbuje ją wyrzucić z pola świadomości

Mam ochotę uciec. Mentalnie nie ma mnie tu, gdzie wszystko mnie goni by ukarać
Gdzie wszystko i wszyscy szufladkują moje „ja”
Gdzie jestem wszystkim czym nie jestem

Może nie mówić, nie szukać odpowiedzi ani nie odpowiadać na nic

Nie pytać i nie określać.

22 937 wyświetleń
481 tekstów
8 obserwujących
  • fyrfle

    16 January 2015, 17:07

    Będę miał potem wikt i opierunek.

  • Duch_Sumienia

    13 January 2015, 20:54

    Don Kichot... :)

  • fyrfle

    13 January 2015, 20:54

    Jak to nie ma z kim walczyć? Jutro idę stoczyć bój z farmą wiatraków.