Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłam i będę

Jestem Tu
W Naszym świecie pełnym barw
Wciąż żyję wokół was kochani
To życie Tu jest piękne
I nawet śmierć sprawi, że zawsze z Wami będę

Nagle ból. Coś poszło nie tak
Nikt tego nie planował, ale każdego to spotka
Koszmarny sen, który jest naprawdę
Umarłam. Nie mogę już wrócić

Ci co powinni już wiedzą umarłam
Zostawiłam ich, odeszłam, już mnie nie zobaczą
Oni cierpią, że mnie nie ma. Ja tu cierpię, że nie wiedzą
Nie odeszłam, ciągle jestem. Czuje ich, a Oni czują Mnie

Jestem Tu
W Naszym świecie pełnym barw
Wciąż żyję wokół was kochani
To życie Tu jest piękne
I nawet śmierć sprawi, że zawsze z Wami będę

17 551 wyświetleń
221 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!