Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samopoczucie

Jestem statkiem kosmicznym
Mijam twarze Księżyców
Małą bazą na Ziemi
Czekam zwrotu od siebie

Wśród kompasów emocji
Oktantów drgań i wzruszeń
Śladem ludzkich skrzyżowań
Wiodę się po swym niebie

W trakcie burz Drogi Mlecznej
Trzęsie mną podmuch losu
Houston, słyszę z daleka

Instynkt rozkaz wydaje
Cicho, głosem ostatnim
— Łącz się z sobą, nie zwlekaj

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!