Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie bój się

Teksty z obrazami - Nie bój się - exsilentio
Nie bój się - exsilentio

Jestem przy Tobie nawet w tej chwili.
Nie martw się - szepczę niemo.
Jest w nas żar płonącego krzewu.
Nie wszystko inni zabili.

Nie bój się, ukochana.
Przyjdzie lato, jesień, przejdą lata.
Słońce rosą będzie lśnić na kwiatach,
Woda rzeźwić będzie w kranach.

Miłości moja, serduszko uspokój.
Jestem i będę zawsze przy Tobie,
Bo twoja miłość złączyła mnie z Bogiem
I lśnić będzie zawsze w pamięci mroku.

Quid Quidem

42 058 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!