Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Jestem obok Was.
Tuż na wyciągnięcie ręki.
Jestem uchem, gdy chcecie się wygadać.
Ramieniem, gdy chcecie poszlochac.
Dłońmi, gdy potrzebujecie pomocy.
Jestem dla Was powietrzem, gdy chcecie złapać oddech.
Jestem dla Was niczym, gdy chce zaistnieć w Waszym życiu.

2294 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący