Menu
Gildia Pióra na Patronite

Amen

Jestem ja i długo długo nikt

Jestem ja, mój talent Marzen wszystkich szczyt

Jestem tylko ja i moje jestestwo

Czysta perfekcja, intelektu królestwo

Ja czyli boski pomazaniec

Szczyt wszystkich szczytów, jedyny wybraniec

Dostałem coś co grzechem byłoby zmarnować

Jako błahostkę przyjąć

To czysty talent płynie w moich żyłach

Rozsadza myśli Moje serce z grzechów myjąc

Jestem dzieckiem natury, czasu potomkiem

Połączeniem trzech zmysłów, wiatrem, wodą i ogniem

Więc klękajcie przede mną, cześć i hołd mi złóżcie

Jak posłuszne baranki to co ja chce mówcie

Przeciwstawienie się mi nie ma tutaj racji bytu, żadnego
znaczenia

Zginie w męczarniach szatańskich ten kto nie uzna mego imienia

Jam jest Tym jedynym czego wam potrzeba

Waszą nadzieją, wiarą, winem i bochenkiem chleba

Na moją cześć budujcie więc świątynie, pełne pychy i pozerstwa

Niech na ścianach wiszą moje podobizny na znak mego zwycięstwa

Pamiętajcie, że jestem waszym bratem chodź są różnice między nami

Pamiętajcie o nich, ja jestem graczem a wy pionkami

Więc grajcie w mym teatrze a spotka was wieczny odpoczynek

To ja jestem ojcem, duchem i najświętszym synem

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!