Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::ot co::...

Jestem ekshibicjonistą, niepraktykującym.
Rozbieram się we własnym pokoju,
W łazience a czasem i na działce.
Sam na sam, adoruję swe nagie ciało,
Z dala od ludzi, zgiełku i zamętu.
Ktoś mógłby się zaśmiać,
Inny wpaść w kompleksy, dlatego:
Rozbieranie TAK, publiczność NIE.

______________
Wiersz dedykowany wszystkim leniwym katolikom

21 110 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • Irracja

    11 April 2011, 08:54

    ... za ten przypisek to plus się należy...

    ;-)

  • Myffa90

    8 April 2011, 14:08

    Fajne, fajne. Samo nazwanie siebie ekshibicjonistą to już coś ;)))

  • Pytia

    6 April 2011, 21:50

    cudownie ironizujesz:)...brawo!

  • Jadzia_poem

    1 April 2011, 17:51

    To mnie rozbawiłeś :)