Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jestem człowiek(iem)
z ośmiu liter
i dwóch sylab

jestem istotą
rozumną

jestem
kropką nad "i"
i tą na końcu zdania
też

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!