Menu
Gildia Pióra na Patronite

chce być rzeźbiarzem

Jestem ciągle za szybą
Za ścianą przeźroczystą
Mocne cięcia, linie, formy
Słyszę o nich
Nieustannie
Uczę się pojęć
Zaschło w gardle
Może wody?
Zwilżę glinę w głowie
Nie próbuję
Tęsknię
Kawałki gipsu dawno wyczyszczone
Chce być brudna
Ziemia pod paznokciami dawno skruszona
pomalowane paznokcie
miękkie dłonie
Nie chcę nie chce nie chce
Uczę się o nazwiskach
Chce być nazwiskiem

5.03.2016

104 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!