Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyobrażenie pana K.

Jestem Bogiem w samym sobie
Jestem człowiekiem,
Moje oczy mają mistyczne zabarwienie,
Jestem tym, kim nie chce być lecz nie mam wyboru.
Chcę być zbawcą
Więc dobry Jezu zejdź z tego krzyża
A ja wyskrobie twoje imię i wyryje swoje
Każdy chciałby tak umrzeć
a mi jest wszystko jedno
Poświęcę ciało bo duszy nie mam,
Jestem człowiekiem
Jestem Bogiem w samym sobie.

3356 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!