Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz moc

Jest w tobie siła wiem to napewno
Musisz ją odnaleźć wydobyć na zewnątrz,
Podnieść się z ciemności smutku zapomnienia
W twych oczach jest moc walcz o swe marzenia,
Zapomnij co było nie myśl o przeszłości
Skoncentruj swe siły by znów żyć w radości,
Wiem że stać cię na to by osiągnąć cele
A w razie kłopotów wiedz są przyjaciele,
Chodźby ten z okolicy jeszcze mało znany
Ale dla swych bliskich bez reszty oddany,
A więc walcz Poganko o twe życie bitwa
Cel jest tylko jeden za szczęściem gonitwa,
Ja z serca ci życzę teraz powodzenia
Bo w tobie jest moc by spełnić marzenia!!!

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!