Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jest taki czas
gdzie ty gdzie ja - rozkwita kwiat
i chwila ta
już słychać głos - to chyba kos
melodia brzmi
a ja i ty
dłoń szuka dłoni
muśnięcie warg
już skroń przy skroni
choć liście drżą
i ciszą swą namiętność chcą
- poskromić

39 587 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!