Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas dozgonnej miłości

Jest taka pora
Gdy miłość staje się
Intensywna
Trudno jest ci złapać oddech
Kłucie w sercu też się zdarza
Lecz to nie jest bolesne
Tylko najprzyjemniejsze
Doznania wibrują po twoim ciele
Odpływasz w sferę błogości
Nikt nie przeszkadza
Łapiesz ją za rękę
I całujesz
Bez opamiętania
Wszak to ty jesteś inicjatorem
Bierzesz co chcesz
Nie pozwól aby tchu nabrała
Niech dzieje się szczęście
Niech namiętność was pochłonie

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!