Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest taka chwila dziwna chwila gdy wszystko jest dobre
Jest taka dziwna chwila gdy wszystko jest złe
Jest taka chwila dziwna chwila gdy milknę
Jest taka dziwna chwila gdy krzyczę
Jest taka chwila krótka niebywale
Jest taka dziwna chwila
Jest taka chwila
Chwila dla debila

3000 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!