Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słyszę

Jest tak porankowo, tak soczyście.
Wiatr firaną w tańcu kołysze,
A grają im na kroplach rosy liście
tango, co błękitu przerywa ciszę.

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • 15 June 2015, 21:41

    Uwielbiam tańcząca naturę. Przepiękny wiersz.

  • 15 June 2015, 21:37

    Sama natura... ;-)

  • krysta

    15 June 2015, 16:00

    ładnie bardzo.