Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnaj miłości

Jest tak, jakby ciebie nigdy nie było.
W cichym szmerze porannego wiatru,
nie szukam twych słów.
Powiesz: głupia. Już nie uwierzę.
Wolna od ciebie, wolna od siebie.
Czysta, nieskalana, od nowa poznana.
Nasza historia utkana z dźwięków starej piosenki
przerwała się w dziwnym momencie beztroski.
Zapomnieliśmy.
Goodbye my love - tylko tyle pozostało
z twoich słów w mojej głowie.
Uwierzysz?

1360 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!