Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień..

Jest noc..
wokół pełno grozy, smutku , lez
Niechciane przedmioty zostawione w zapomnianym miejscu,
samotne dzieci placzace w oczach ktorych widac strach,
ludzie czekajacy na moment pojednania...
to tylko szara rzeczywistosc
a swiat ma przeciez tyle barw..
Nie zawsze sól musi być słona,
cierpienie bolesne
a smutek wyrazany za pomoca lez
Wiara
Nadzieja
Miłość..
One sa niezmienne..
Pamietaj..
Dzis bedzie obok ciebie cien by cie pilnowal.
Nie boj sie .
Ochroni Cie swoimi skrzydlami przed bólem i rozpacza.
Otoczy miłoscia i spokojem bys nie musial uciekac w sciezke strachu
Pozwoli ci myslec,marzyc i chciec..
nie boj sie..
To ja bede przy tobie..

11 010 wyświetleń
64 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!