Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz dla M...

Jest noc, jest dzień,
Jest róża, jest cierń.
Cztery żywioły walczą ze sobą,
A ja tęsknię kochany za Tobą.
Kwiaty od Ciebie już dawno uwiędły,
A ja wciąż stoję i czekam.
Chcę poczuć serca Twego bicie
I w twych ramionach znaleźć ukrycie.
Pragnę zobaczyć jak zmieniasz się
W mężczyznę, który nie wstydzi się swych łez.
Wiedz, że będę czekać
Choćby tysiąc lat,
Aby zobaczyć Twój uśmiech.
Chociaż jeden raz.

5652 wyświetlenia
52 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!