Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz ostatnio pochwycony

Jest noc
jak kawa bez mleka

Dziś zakołkowałem
uda brzozie
bo zwisała włosami
nad butelką
sok jej kolanami spływał
do moich ust
ciekł po brodzie

Na karuzeli dziecko
kręci się z obłędem
w oczach

Niestety to nie jest
zły sen
krwawi na ziemi
balonik przestrzelony

Kobieta długą ręką
trzyma wózek z dzieckiem
jeszcze nienarodzonym

Jest noc
spokojna
gwiazdy świecą
neonowe...

128 177 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!