Menu
Gildia Pióra na Patronite

odległość

Jest noc i Książe
przejrzysty w swej obręczy
uwodzi blaskiem
niejedno spojrzenie
uśmiech maluje
w galaktycznej przestrzeni
dziewiarski splata sen

1336 wyświetleń
8 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!