Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kowalskiego Jana refleksownik przedśniadanny

Jest noc
czarna
więdnie słodycz twoich ust
pośladki przed laty jędrne
jak balony po weselu
zmarszczone i wiotkie

Seksmus
na talerzu
ani ciepły
ani zimny
popędmus
jeszcze bez draży

Jest koc
brązowy i pulchny
z roztoczami

128 107 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • fyrfle

    18 October 2015, 10:57

    Dający do myślenia.

  • onejka

    14 October 2015, 14:23

    Roztocza, to dobra puenta kolein życia.
    Dobitny i prawdziwy.

  • sprajtka

    14 October 2015, 12:19

    Oj, zmartwiłeś mnie, a wiersz jak zwykle super:)