Menu
Gildia Pióra na Patronite

Patrzę i wiem to

Jest najpiękniejszą poezją, jaką zadedykował mi los
Sumą wszystkich moich dreszczy
Nie żądam Twego "Kocham Cię "
Lecz Twego "Kocham Cię" pragnę
Więc po prostu bądź, tu i teraz
Nićmi szczęścia wciąż tkaj moje myśli

8549 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!