Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten

Jest miłość... co w dzień w świetle promieni słońca,
obnaża się przed światem!
Jest marzenie... co w ciemnościach nocy,
chowa się przed rzeczywistością!
Jest TEN co jak wiatr odpędza chmury!
I TEN co jak sen daje nadzieję!

2711 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • angelfromhell

    1 March 2010, 15:57

    "Jest miłość... co w dzień w świetle promieni słońca,
    obnaża się przed światem!" -Podoba mi się ta metafora. : )

    W wierszu jest kilka błędów interpunkcyjnych.