Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek

Teksty z obrazami - Smutek - Merrywerona
Smutek - Merrywerona

Jest mi smutno bo tesknię za tobą
Dawno cie nie widziałałam ani z tobą nie rozmawiałam widzę że już nie ma a co o nas walczyc
Skoro milczymy obydwoje

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!