Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Jest mi przykro , Ciebie nie ma , mi się zbiera na wspomnienia .
Pierwsze gesty.
Pierwsze słowa.
Kilka rozstań i od nowa.
Bo ta miłość co w nas kwitnie
niech rozstania na wieczność uniknie!
Moje usta kochają smak Twoich ,
Twoje oczy słodko patrzą w moje.
Wsłuchujemy się razem w bicie naszych serc.
One biją rytm naszego życia.

382 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!