Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pytaj o nic.

Jest inaczej, czuję to w głębi siebie,
gdy ktoś bliski obrał za cel ciebie.
Ludzie zmienni jak fale radia,
opuściła mnie tarota karta.

Kiedy masz złe intencje licz się z tym,
że poniesiesz tego konsekwencje.
Nie potrzebuję mędrca szkiełka i oka, by wiedzieć
który przyjaciel w którym przyjacielu szuka wroga.

Człowiek na człowieka stawia wnyki
i już wiem, że życie to nie tylko atak,
ale i uniki...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!