Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest głęboka noc.
Po mrozem zmęczonym policzku płyną
Łzy.

Pieką.

Ranią moją twarz!
Tak jak wspomnienia ranią serce...

Zostawiają czerwone ślady.
Czy takimi jest też skalane serce?

Drgnęłam.

Czuję jakby ktoś nożem pociął mi
Twarz.

Śmieję się.

Analogicznie pociął serce.

1502 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
  • Anulkaaa

    9 February 2014, 22:14

    Nie spodziewałam się, że moje wiersze przypadną do gustu.. Pisane nocą w przypływie emocji

  • RozaR

    9 February 2014, 21:30

    Fajne refleksyjne - tak wzleciałaś a potem na ziemi osiadłaś.