Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka obrazowa

Jest chłodny poranek
a Jezus nadal
z tym samym wyrazem twarzy
patrzy z krzyża
cień pod nim długi się rozmył...

128 115 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!