Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeśli wrócę
kupię sukienkę
taką białą
na ramiączkach uniosę
jeśli wrócę
uśmiechnę się
do siebie
nie dla ludzi czy lustra
jeśli wrócę
poczekam spokojnie
aż przyjdzie wieczór
a nie wybije ósma
jeśli wrócę
to już na zawsze
chcę ze sobą

jeśli wrócę...

https://www.youtube.com/watch?v=AekbVfvOzLk

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • piórem2

    31 January 2023, 21:39

    Oni nigdy nie patrzą na sukienki.

    • Irracja

      31 January 2023, 23:47

      ... też rzadko patrzę na sukienki... może dlatego, że prawie żadne kobiety wokół mnie nie chodzą w nich... do szafy im zaglądał nie będę...