Menu
Gildia Pióra na Patronite

Winna

agulka

agulka

Jeśli to prawda, że odchodzisz I nie zamierzasz zawrócić.
Już wiem dobrze co powiesz Już wiem że będziesz kłamać .
Nic więcej Spójrz na moją twarz, prosze, nie bądź tchórzem.
Twoje kłamstwa pojawiły się zbyt późno Nie ma nikogo kto by nas uratował .
Spójrz na moją twarz i nie kłam że płaczesz Jeśli tak łatwo się zakochujesz .
A nasza miłość trwała zaledwie kilka godzin.
Nigdy nie jest winny ten kto rani lub kto płacze.
Winnym jest ten kto się zakocha.
Oddychać, pragnąć krzyczeć I nie móc cię nienawidzić .
Wiem, że mówiłam za dużo I to co zostało powiedziane, jest wystarczające
Nie ma niczego więcej.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!