Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obietnica to dopiero początek

Teksty z obrazami - Obietnica to dopiero początek - kati75
Obietnica to dopiero początek - kati75

Jeśli to był sen
nie budź mnie
nie chcę dni bez
ciebie ani nocy

nie oddawaj życia
tak łatwo kruszysz
słowa a one ranią
serce na wskroś

i choć gwiazdy gasną
w twoich oczach a
niebo tak trudno znieść
na wątłych ramionach

będę tam zatrzymam chwile
nas przecież czas nie pokona.
https://www.youtube.com/watch?v=WGIhKOvz1VQ

65 918 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!