Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy to reklama

jeśli jesteś nastawiony bojowo
to również musisz mieć zdrowe serducho
był taki jeden
który reklamował Kamę
powiadał
"Serce jak dzwon "
gdzie on
niech spoczywa w spokoju

serce
ach te serce
tyle uderzeń zaprogramowanych
ale czy wytrzyma

ja już nie patrzę
zatem same ciśnie się do oczów
nie chcę
ale muszę
dobry wykręt
zdrowie wasze
gardło moje
mocny gazowany
"Żywiec Zdrój "

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!