Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koronka do Bogini Flory

Jesienne nasturcje
Deszczowe nasturcje
Czerwone jak październik

Spowite klonu cieniem
Przebite księżyca promieniem
Pasiaste jak spódnice łowickie

Pasiaste jak Cracowia Pany
Nade wszystko październikowe
Jak gwardia szwajcarska nasze

Gralle łaski miłości pełne
Rogi obfitości przelewające się
Szczęściem

Bierzemy i pijemy was z was
Bez dna
Amen

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • kukaczka

    24 October 2021, 20:29

    Amen