Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrodzenie

Jesienne liście złocą się
w słońcu Twego uśmiechu
w moich oczach

Żegnając dni parne, dokuczliwe
jak natłok myśli
jak praca Syzyfa

Odradza się życie,
Pan znak daje światu
o potrzebie istnienia

A wola Jego święta

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
  • Moreno

    30 September 2013, 22:21

    Legalnie ukradłam.

    Warto się nad nim zatrzymać ;)

  • 24 September 2013, 11:28

    To,że Pan nie widzi sensu - nie znaczy,że go nie ma.
    Może Pan się nie wczytał, może nie potrafi odnaleźć istoty - nie wnikam.
    Niemniej pozdrawiam i dziękuję za opinię.

  • kbmars

    24 September 2013, 11:21

    Trochę pozbawione sensu :-)