Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z dala od...

Jesienią rozdzieleni
znajdujemy swe liście
oczami kasztanowymi
opadamy mgliście

Wiatrem odpychani
podnosimy żołędzie
miłością deszczową
pustka nas zdobędzie

Gwiazdami odsunięci
łapiemy księżyce
ustami złotymi
depczemy ulice

I gdy przyjdzie zima
wnet do mnie powrócisz
ogrzejesz się mym ciepłem
mnie swym sercem przytulisz....

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!