Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozdro DLA Ryśka

Jego rymy świadczą o Nim należycie
I cóż z tego że opisuje swoje życie
Chwała mu za to
Ze przypatruje się moim światom
Jego życie, twórczość i los
Nie jeden raz zbierał swój kłos
Wiatr mu nie sprzjał
Dlatego codziennie ujadał
Nade wszystko kocha życie
Dlatego też znalazł się na szczycie
To co przeżyłem
To czego doświadczyłem
Kreuje Peje

3777 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!