Menu
Gildia Pióra na Patronite

........

Jedyny mężczyzna
Tylko on
Cud narodzin rozpłakanego szczęścia
Trzykrotny cud
Razem w słońcu nad ziemią
Razem w deszczu po błocie
Ponad trzydzieści lat
Duma
Radość
Spełnienie
Warto

57 055 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!